Welkom bij MedCos

Als u werkt met cosmetische apparatuur of geïnteresseerd bent in huidverbetering en permanent ontharen, dan wilt u zeker zijn van hoogstaande kwaliteit en veiligheid. U wilt immers een optimaal resultaat met het hoogste comfort. Van harte welkom dus bij MedCos! Wij ontwikkelen onze apparatuur in Nederland, in samenwerking met twee universiteiten. U bent hierdoor verzekerd van de beste kwaliteit – kwaliteit die is gebaseerd op technologische innovatie en zorgvuldige controle.
[column type=”one-half”]

De MedCos beauty behandelingen

Medcos IPL microdermabrasie definitief ontharen

Lees hier verder als u meer te weten wenst te komen over de behandeling van ongewenste haargroei, couperose, spider naevi, acne en huidveroudering of op zoek bent naar een MedCos Partner bij u in de buurt.

[button class=”buttonalt” href=”/salonhouder/” target=”_self” type=”flat” size=”regular” style=”background-color:#3697d8; color:#ffffff”]Lees verder over onze behandelingen[/button] [/column] [column type=”one-half” last=”true”]

Het MedCos totaalconcept

MC totaalconcept en illustraties_12_def_totaalconcept_andere volgorde pijlers-45
Bent u eigenaar van een schoonheidssalon, instituut of kliniek? Lees dan hier verder om meer te weten te komen over het MedCos totaalconcept.

[button class=”buttonalt” href=”/salonhouder/” target=”_self” type=”flat” size=”regular” style=”margin-top:23px; background-color:#3697d8; color:#ffffff”]Lees verder over ons totaalconcept[/button] [/column]